Det beste materialet for lodding av karbidblader

Når det gjelderlodding av karbidinnsatser, er valg av riktig materiale avgjørende for å oppnå en sterk og varig binding.Karbidskjær er mye brukt i skjæreverktøy for maskinering på grunn av deres hardhet og slitestyrke.For å sikre optimal ytelse av innsatsen, er det nødvendig å bruke passende materialer for lodding.

Et av de beste materialene forlodding av karbider SPUB86C P40 ubestrøket karbidemne.Dette materialet er spesielt utviklet for lodding av hardmetallskjær og gir flere fordeler.SPUB86C P40 er kjent for sin høye styrke, utmerkede varmeledningsevne og korrosjonsmotstand, noe som gjør den ideell for loddeapplikasjoner.

Sammensetningen av SPUB86C P40 sikrer en pålitelig binding mellom karbidinnsatsen og verktøyholderen.Når loddet med SPUB86C P40, danner karbidinnsatsen en sterk metallurgisk binding, som er avgjørende for å tåle de høye temperaturene og mekaniske påkjenningene som oppstår under maskineringsoperasjoner.

I tillegg til sine utmerkede bindeegenskaper, tilbyr SPUB86C P40 utmerket kompatibilitet med hardmetallskjær, noe som sikrer en presis og jevn loddeprosess.Dette resulterer i en høykvalitets skjøt som forbedrer den totale ytelsen og levetiden til skjæreverktøyet.

I tillegg er SPUB86C P40 en ubelagt grovkarbid, noe som betyr at den ikke har noen overflatebelegg eller behandling.Renheten til dette materialet sikrer en ren og pålitelig loddeprosess uten forstyrrelser fra belegg som kan påvirke kvaliteten på bindingen.

Totalt sett er SPUB86C P40 ubestrøket karbidemne det beste materialet for lodding av hardmetallskjær.Dens utmerkede styrke, varmeledningsevne og kompatibilitet med karbid gjør den ideell for å oppnå høykvalitets loddespisser.Enten den brukes i fresing, dreiing eller boreapplikasjoner, sikrer SPUB86C P40 solid hardmetallskjærbinding for å gi et pålitelig, effektivt skjæreverktøy for en rekke maskineringsoperasjoner.

Jiangxi Zhongfu Cemented Carbide Co., Ltd.

 


Innleggstid: 15. juni-2024